19. Panorama Vinodola

14. lis. 2018.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
10:00

Organizator bicikijade osigurava piće i okrijepu tijekom održavanja biciklijade. Nakon biciklijade slijedi ručak. Vozite na vlastitu odgovornost, a organizator ne odgovara za počinjenu eventualnu štetu sudionika prema sebi i trećim osobama. Obavezno koristiti zaštitnu kacigu. Osobe mlađe od 14 godina mogu nastupiti isključivo uz pratnju roditelja ili zakonskog skrbnika.


Startnina: 50,00kn (uključuje okrijepu, ručak i prigodni poklon svakom učesniku).


Sportska ruta: Polazak iz centra Crikvenice prema Selcima uz more. Iz Selaca se uspinjemo prema magistrali i dalje prema Bribiru do predjela Barbare. Od Barbare nas put vodi prema Novom Vinodolskom (single track i makadam). U Novom V. prolazimo kroz centar preko korza gdje ćemo napraviti malu pauzu uz okrijepu te nakon toga nastavljamo prema Pavlomiru gdje nas čeka novi makadam i livade do Bribira. Od Bribira nastavljamo ponovno na Barbaru i preko makadama prema Zoričićima gdje nas čeka završni spust na Kotor i dalje do centra Crikvenice. Na putu biciklijade pruža se predivan pogled na Vinodolski kanal i Otok Krk te ćemo putem napraviti nekoliko foto snimaka. Biciklijada je dugačka cca 31 km sa altimetrijom ne većom od 500m, a tempo će biti prilagođen najsporijim učesnicima.


Rekreativna ruta: Polazak iz centra Crikvenice uz more prema Selcima. Od Selaca se vraćamo natrag u Crikvenicu i skrećemo prema Triblju. U Triblju radimo krug oko jezera te se sa starim rimskim putem u Potok Dubračinu vraćamo prema Crikvenici gdje se nalazi i cilj biciklijade. Bicikijada je dugačka oko 27km sa otprilike 100m ukupnog penjanja.


Pretprijave: Pretprijave nisu obavezne, ali su poželjne te se vrše na mail: biciklisticki.klub.crikvenica@gmail.com


Osobe za kontakt: DRAGAN SLADONJA (091/497-7295), ROBERT ŠANDL (098/496-061)

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa.

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon panorama_vinodola.pdf287.54 KB
No votes yet

Lokacija