Obrtnička komora Primorsko-goranske županije obnavlja „Kvarner Expo“

14. tra. 2017. - 15. tra. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
10:00

U organizaciji Obrtničke komore Primorsko – goranske županije i Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, te pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, Grada Crikvenice, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka, Hrvatske obrtničke komore i Jadran d.d. za hotelijerstvo i turizam obnavlja se tradicionalni izložbeno – prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda „Kvarner Expo“.

Sajam, odnosno prodajna izložba „Kvarner Expo“ će se održati petak i subotu, 14. i 15. travnja 2017. od 10:00 do 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici uz besplatan ulaz. Svečano otvorenje sajma i zabavni program će se održati u petak, 14. travnja 2017. u 12:00 sati na kojem će nastupiti Crikveničke mažoretkinje, Klapa Nevera i Udruga umirovljenika Sunce, dok će u subotu sve posjetitelje zabavljati Trio Crikvenica.

"Izuzetno mi je drago da se „Kvarner Expo 2017.“ održava ovdje u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani. Zahvaljujem Gradu Crikvenici i komunalnom poduzueću Murvica koji su se uključili kao pokrovitelji ovog važnog sajma i pomogli u njegovoj realizaciji. Crikvenica je dobar domaćin i vjerujem da će se tradicija nastaviti upravo ovdje.“ istaknuo je predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijan Košćić.

Tajnik Obrtničke komore Primorsko – goranske županije Željko Dimitrić je zahvalio pokroviteljima – Primorsko – goranskoj županiji, Gradu Crikvenici, Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Rijeka, Hrvatskoj obrtničkoj komori i Jadran d.d. za hotelijerstvo i turizam i istaknuo kako „od ovakvog sajma korist mogu imati svi – i destinacija u kojoj se održava, i obrtnici, i iznajmljivači ali i krajnji korisnici, a to su naši dragi turisti. Zato smatram da će ovaj sajam nastaviti svoju tradiciju i dugo stolovati u Crikvenici. Ove godine na sajmu izlaže više od 40 izlagača iz 8 hrvatskih županija i vjerujemo da će biti dobra posjećenost. Koristim priliku da pozovem sve zainteresirane, a posebno ugostitelje, trgovce i iznajmljivače da kažu svojim gostima da se sajam održava te da dođu i pronađu nešto za sebe.“

Autorski suvenir, kao kreativno i autohtono djelo proizvedeno u Hrvatskoj, osnovni je koncept koji predstavlja prodajna izložba „Kvarner Expo“. Na sajmu se mogu razgledati umjetnički, uporabni i prehrambeni suveniri iz čitave Hrvatske, a stručni žiri odabire najbolje sudionike u kategorijama prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir, umjetnički – dekorativni suvenir i ukupnog pobjednika. Ove će godine na sajmu nastupiti više od 40 izlagača suvenira, vina i proizvoda iz cijele Hrvatske, tako da svaki posjetitelj uz besplatan ulaz može pronaći nešto za sebe.

aha marketing d.o.o.

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon KvarnerExpo plakat188.74 KB
No votes yet

Lokacija