Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS)

31. ožu. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS) Primorsko – goranske županije
31.03.2017., Opatija, dvorana Marino Cvetković
(u sklopu sajma Relax Adria)

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Regionalni Forum obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije koji će se održati u petak, 31. ožujka 2017.g. s početkom u 15:00 sati u dvorani Marino Cvetković u Opatiji u sklopu sajma Relax Adria.

Organizator Foruma je HGK-Županijska komora Rijeka i Sekcija obiteljskog smještaja pri ŽK Rijeka te suorganizator TZ Kvarnera.

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Primorsko – goranske županije. Stručni i uvijek zanimljivi predavači pokušat će Vam pomoći u rješavanju svakodnevnih problema s kojima se susrećete u Vašem radu, upoznati Vas s alatima za unapređivanje i brendiranje smještaja, online i offline promocijom te svim ostalim što Vam može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija, ali i iz realnog sektora koji će s nazočnima podijeliti iskustva kroz primjere vlastite dobre prakse.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno! Broj je na dan 16.3.2017. popunjen!

S obzirom da se FOS održava u sklopu Sajma Relax Adria,  obavezna je registracija za ulazak na sajam http://relax.qr.expo.direct/person/new/, za koji se još možete registrirati!

No votes yet

Lokacija