Zouk time - plesni event

08. ruj. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
16:00

Od ove subote 3.9. pa sve do sljedeće nedjelje 10.9.2017. na Kačjaku će sve biti u znaku latinoameričkih modernih plesova.
Već treću godinu za redom na rasporedu je međunarodni plesni seminar Zouktime, za instruktore Zouk plesova ( latinoameričkih modernih plesova), koji će okupiti oko 400 instruktora iz cijele Europe. Seminar sadrži 22 workshopa, a program za polaznike počinje jutarnjim vježbanjem joge i rastezanjem, nakon čega slijede kuduro, sambazouk, kizomba, bachata, cuban folklor, afrorumba i drugi atraktivni plesovi.
Sudionike seminara podučavat će vrhunski plesni učitelji iz cijelog svijeta, iz Brazila, SAD, Velike Britanije i drugih zemalja, a glavni organizatori su Zouktimea su bračni par Pavla i Ludek Lužny iz Brna, dugogodišnji zaljubljenici i promotori latinoameričkih plesova.

Zbog vrlo opsežnog sadržaja seminar traje 7 dana praktički od 0 do 24 sata, pa organizatori mole za razumijevanje žitelje Kačjaka koje bi eventualna glazba mogla smetati. Međunarodni plesni seminar Zouktime je zatvorenog tipa i njemu mogu prisustvovati samo sudionici seminara.
 

Na Trgu Stjepana Radića u petak 8.9. s početkom u 16 sati će se zainteresiranima prezentirati plesno umijeće polaznika ovogodišnjeg Zouktimea.

3
Average: 3 (1 vote)