"BEER-anje 2017" - Craft beer, Grill & Rock u Crikvenici

26. svibnja. 2017. - 27. svibnja. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
18:00

Vikend u ritmu rock glazbe, uz hrvatske craft pive, slasne delicije s roštilja i, naravno, opuštenu ekipu – kako vam to zvuči? Odlično, zar ne?
Sve vas to očekuje 26. i 27. svibnja 2017. u samome centru Crikvenice u sklopu trećega festivala zanatskog piva "BEERanje 2017.", koji je na crikveničkoj rivijeri dobio i dopunu imena: Craft beer, Grill & Rock.
Program u petak, 26. svibnja, počinje u 16 h, a u subotu već od 10 h ujutro. Na ovome će festivalu (na kojemu je biti opušten pravilo, a ne iznimka), posjetitelji moći kušati i uživati u okusima piva hrvatskih craft pivovara. Predstavit će nam se Zmajska, Varionica, Razum, Bura Brew, Pulfer, Lepi Dečki brewery, Pivnica i pivovara Mlinarica, Kings Caffe, LAB Split brewery, BaD brewery te Daruvarska pivovara, a pivu će točiti i osobno majstori pivari.
Kako bi bilo još zanimljivije, u sklopu festivala će biti održan i izbor za najbolje pivo i pivovaru, a birat će, naravno, posjetitelji putem glasačkih listića. Svako će pivo moći dobiti ocjene od 1 do 10, a ono koje bude imalo najbolji prosjek ocjena, bit će proglašeno pobjedničkim pivom. Osim posjetitelja, najbolje će pivo festivala odabrati i stručni žiri Marka Ožegovića, koji je posljednjih desetak godina jedan od administratora za sadržaj jedne od ključnih svjetskih pivskih web stranica – Ratebeer.com. Marko je i pivski sudac s višegodišnjim iskustvom, održao je više predavanja na festivalima i pivskim događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu te je jedan od osnivača hrvatskoga pivskog portala Pivarium.
Poznato je da se s pivom savršeno slaže i odlična hrana, a na "BEERanju 2017." u Crikvenici vas čekaju jela s roštilja, kao što su punjeni lungić, BBQ Chicken te nezaobilazne pivske kobasice i ćevapčići.
Osim vrhunskih piva i neodoljivih jela s roštilja, tu je i glazbeni program, u sklopu kojega nastupaju dva sjajna domaća rock sastava. Tako će u petak 26. svibnja, pozornicu zauzeti legendarni Riječani - "EN FACE", a u subotu 27. svibnja nas očekuje nastup benda nešto žešćeg rock zvuka - hard rock banda "KEOPS", a za ovu
će im se prigodu na nastupu pridružiti i poseban glazbeni gost – Juraj Jurlina.
Oba će dana festivala glazbu u Crikvenici birati i riječki DJ Andrej Burić, poznatiji pod imenom "Bura Avantura".

Zapamtite redoslijed: 26. i 27. svibnja, Crikvenica, centar plus odlična craft piva, slastan roštilj i još bolja rock glazba!
Vidimo se na "BEERanju" u Crikvenici!

Dokumenti

1
Average: 1 (1 vote)

Lokacija