Rivijera Crikvenica. Kao stvorena. Za Vas!

Vi volite more. Prirodu. Volite sunce, lijepe i uredne plaže, sviđa vam se povijest i tradicija! Naravno, sve to imamo za vas! I još puno više! Jer, crikvenička rivijera jedan je od najslikovitijih dijelova obale Jadranskoga mora. Spaja morski krajolik, zaleđe puno zelenila u Vinodolskoj dolini i kontinentalni šumski predio sa savršenom klimom koja osvježava ljeti.

Takvo podneblje već stoljećima privlači turiste. A osebujnom identitetu Rivijere Crikvenica doprinose vrijedni tragovi Antike, muzeji i galerije, fina hrana, vino i gostoljubivi ljudi privrženi turistima, moru i ribarstvu.

Sunce, svježi zrak i miris soli te zeleni parkovi i šetnice neodoljivi su razlozi za dolazak na Rivijeru Crikvenica. Tu će svakoga dočekati šarmantna mala turistička mjesta: Jadranovo, Dramalj, Crikvenica i Selce! Obiđite ih sve! Različita su, a toliko skladna.

Nek' sve navedeno i ostalo što ćete sami otkriti, učini vaš boravak na Rivijeri Crikvenica nezaboravnim!
Prvi korak putovanja već ste učinili – pročitali ste ovaj tekst! Slijedeći je mala šetnja po stranicama na kojima vam donosimo detalje i otkrivamo kuda ići, gdje se zabaviti, kako se kvalitetno odmoriti, gdje jesti i spavati i puno toga drugog.

Dopustite si istraživanje! Upotpunite dojmove i…dođite!

0
No votes yet