CRIKVENICA dobila nagradu za najuspješniju destinaciju zdravlja

Mjesto događanja: 
Crikvenica

Mali Lošinj ove je godine bio domaćin Dana hrvatskog turizma (DHT) koji su se održavali 25. i 26. listopada  s oko 1500 domaćih i stranih sudionika. Na dodjeli nagrada i svečanom otvorenju DHT-a ministar turizma Gari Cappelli istaknuo je kako ovogodišnji rezultati potvrđuju da je Hrvatska sve atraktivnija destinacija. Prve večeri DHT-a dodijeljene su nagrade Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Hrvatske gospodarske komore (HGK) u kategorijama za destinacije i atrakcije godine, poslovnom sektoru nagrade »Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku)« te za najbolje djlelatnike u turizmu (Čovjek ključ uspjeha).

Među nagrađenima, CRIKVENICA je osvojila nagradu za najuspješniju destinaciju zdravlja, a uz nju nagrade su još osvojili i Rovinj za najuspješniju ljetnu destinaciju ove godine, Split za najbolju 'city break'/gradsku destinaciju, Maslinica za autentično 'malo misto', Baranja za ruralni turizam te Osijek za najuspješniju kontinentalnu destinaciju.
Dvije Nagrade za najbolje djelatnike u turizmu „Čovjek ključ uspjeha“ također su otišle u ruke crikveničana i to u kategoriji pomorskog prijevoza gdje je nagradu osvojio Dinko Car te kategorija čistač koja je pripala Josipu Rubčiću.

No votes yet

Lokacija