Nastup danskih gimnastičara

06. lip. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
19:30

I ove će godine Rivijera Crikvenica sa biti domaćin veselim i vrijednim mladim gimnastičarima iz škole Brejninggaard boarding school u Danskoj. Simpatični Danci već nekoliko godina tradicionalno u razdoblju kasnoga proljeća ili početkom ljeta uljepšavaju tople dane gostima i mještanima crikveničke rivijere.

Osim što će se družiti i uživati upoznajući ljepote i znamenitosti Rivijere Crikvenice i okolice, okretni i vedri učenici iz Danske će nas zabaviti i razveseliti svojim atraktivnim nastupima i zadivljujućim vještinama. Ovakve se akrobatske sposobnosti ne viđaju svakoga dana, a osim toga, pokazuju i iznimnu discipliniranost, strpljivost i marljivost te pozitivan primjer zdravih životnih navika kod mlade populacije.

Gimnastičari će imati dva nastupa. U utorak, 6. lipnja 2017. u 19:30 h počinje njihov nastup u centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, dok je četvrtak, 8. lipnja, rezerviran za njihovo gostovanje u centru Selca, na novouređenome trgu, također s početkom u 19:30 sati.

Mladi će gimnastičari tijekom svoga boravka posjetiti i Osnovnu školu Zvonka Cara i Dječji dom „Izvor“ u Selcu, gdje će također izvesti svoj nesvakidašnji nastup.

Posjetite Crikvenicu i Selce i zabavite se uz sjajne nastupe mladih gimnastičara iz Danske!

No votes yet

Lokacija