POZIV NA BESPLATNU RADIONICU "DESTINACIJSKI MENADŽMENT"

08. stu. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
10:00

DESTINACIJSKI MENADŽMENT

1. radionica
8. studenoga 2017. u 10:00 sati, Gradska vijećnica, Preradovićeva 1, Crikvenica

Koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i turističkih agencija na razvoju novih turističkih proizvoda

Turistička zajednica Grada Crikvenice će u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom 2017. i 2018. godine realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu razvoja novih turističkih proizvoda.

Turističko tržište postaje izrazito konkurentno i sve je veća potreba razvoja nove destinacijske ponude  i proizvoda jedinstvenih doživljaja i turističkih paket aranžmana turizma posebnih interesa, a za što je ključna kvalitetna suradnja privatnog i javnog sektora, inovativni proizvod koji prati sve relevantne trendove te kvalitetan i educiran kadar.

Ovim putem Vas pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Destinacijski menadžment - koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i turističkih agencija na razvoju turističkih proizvoda koja će se održati u srijedu, 8. studenoga 2017. s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici (Preradovićeva 1).
Stručna radionica namijenjena je zaposlenicima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma, razvojnim agencijama te receptivnim turističkim agencijama (komercijalistima, produkt menadžerima, voditeljima poslovnica), potencijalnim gospodarskim i drugim subjektima koji se bave razvojem proizvoda.


Cilj radionice
• Konsolidirati razvijene programe te razviti pretpostavke da se u nove programe uključe teme koje do sada nisu obrađene. Očekivani rezultat je identifikacija tema, područja i aktivnosti koji do sada nisu obuhvaćeni razvojem složenih turističkih proizvoda.


Raspored radionice:
Jednodnevna radionica sastoji se od dva bloka po 90 minuta uz jednu pauzu prema sljedećem rasporedu:

10:00 - 11:30  prvi radni blok

11:30 - 12:00  pauza

12:00 - 13:30       drugi radni blok

Aktivnosti prvog bloka - analizirati do sada razvijene složene turističke proizvode.
Aktivnosti drugog bloka - definirati projektni zadatak na identifikaciji nositelja posebnih kompetencija za razvoj projekta.

Predavač:
Željko Trezner sudjeluje u raznim projektima, stručnim vijećima i grupacijama u području upravljanja putničkim agencijama i održivog turizma općenito. Savjetnik je Udruge hrvatskih putničkih agencija i predavač na Veleučilištu VERN i Aspira. Kao akademski djelatnik s velikim iskustvom u poslovanju uspješno je objedinio teoretsko znanje i praktična rješenja koja je objavio u brojnim priručnicima i stručnim radovima te predstavio na više od stotinu radionica, seminara i konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Molimo vas da sudjelovanje potvrdite na info@tzg-crikvenice.hr, i to najkasnije do utorka, 7. studenoga 2017.


Ujedno koristimo prigodu da najavimo drugu tematsku radionicu, koja će se održati 29. studenoga 2017., o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

No votes yet

Lokacija