Predavanje "Internetski servisi u marketingu privatnih iznajmljivača smještaja"

23. svibnja. 2013.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Predavanje "Internetski servisi u marketingu privatnih iznajmljivača smještaja"

Turistička zajednica Grada Crikvenice je u sklopu 125 godina turizma pripremila za svakoga ponešto pa će  tako u četvrtak, 23. svibnja 2013. u 17 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici (Preradovićeva ulica 1) Ivan Dražić održati predavanje "Internetski servisi u marketingu privatnih iznajmljivača smještaja", namijenjeno privatnim iznajmljivačima.
Cilj predavanja je upoznati privatne iznajmljivače s trenutno dostupnim internetskim servisima koje mogu iskoristiti u marketingu svojih smještajnih kapaciteta i usluga. Predavač će govoriti o globalnim turističkim servisima, kao što su Tripadvisor ili Frommers, njihovim prednostima i nedostacima promatrajući situaciju s pozicije iznajmljivača usluge, ali i s pozicije gosta. Obradit će se i servisi za on-line rezerviranje, istaknuti važnost prezentacije smještaja na internetu, a dio predavanja će biti posvećen društvenim mrežama (Facebook i druge) te mogućnostima koje pružaju za marketing privatnih iznajmljivača. Posebna pažnja bit će posvećena on-line komunikaciji s potencijalnim gostom.
Privatni iznajmljivači s područja Grada Crikvenice će na ovom zanimljivom predavanju naučiti brojne korisne metode i saznati podatke, koji će im pomoći u oglašavanju njihovog smještaja.

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon plakat_predavanje_iznajmljivaci.pdf446.71 KB
No votes yet