Mediteranski labirint ljubavi

Krenite u zabavnu igru istraživanja puteljaka gdje će vas pratiti miris lovora i energija kamene spirale koji će vam pomoći da potaknete pozitivne promjene u svojem organizmu. Ljubav, ljepota, kreativnost, sreća, mir i radost samo su neke od promjena koje ćete osjetiti već nakon prvog posjeta labirintu ljubavi, a ako povedete i voljenu osobu sa sobom, pojavit će i sve one emocije zbog kojih sjajite i osjećate se vječno mladi.

Ljubav i pozitivna energija

Labirint je napravljen od 400 grmova lovora koji će postati saveznici u vašoj igri. Pronađite aktivnosti koji će vam pomoći da ostvarite svoje želje. Zatvorite oči i prepustite se u ruke svoje voljene osobe. Krenite u istraživanje. Neka vas na tom putu vodi ne samo ljubav, nego i povjerenje i sigurnost.

Evo i nekih prijedloga za poseban doživljaj labirinta ljubavi:

  • prošećite labirintom upijajući miris lovora
  • umirite svoje disanje, prepustiti se energetskim tokovima i osjetite promjene u svome tijelu
  • predvođeni smijehom krenite u igru lovice s voljenom osobom
  • pronađite svoj doživljaj labirinta ljubavi

Pozitivna energija utkana u prirodi

Čar labirinta nije samo njegova formacija nego i lokacije, priroda koja ga okružuje koja u jedinstvenoj simbiozi lovorovih grmova, mirisa drveća, šuma vode i snažnog utjecaja kamena, potiče pozitivne promjene u čovjekovom organizmu koje će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva, dati vam novi vjetar u leđa, poboljšati vaše odnose te vas osloboditi od brojnih negativnih emocija. Stoga, na svom putu kroz labirint, nemojte se vraćati na početak, okretati se ili prelaziti preko pregrada iz staze u stazu, već čvrsto i odlučno koračajte prema zacrtanom cilju.
I nemojte zaboraviti da niste posjetili mediteranski labirint ljubavi ukoliko ne ovjekovječite svoje energijsko putovanje jednom fotografijom.

0
No votes yet