Plaže bez premca

Crikvenička Rivijera obiluje prekrasnim uvalama i plažama. Neke od njih romantične su i na skrovitom mjestu. Taman za otkrivati ih i uživati u miru!

Neke su, pak, uređene prema potrebama suvremenih kupača i turista, održavane, sa tuševima i mjestima za sunčanje.
Neke su duge pješčane, neke šljunčane, ali sve redom čiste i uredne i vode u naše divno, plavo Jadransko more!

U Crikvenici je još 1888. godine izgrađeno prvo javno morsko drveno kupalište. I onda je krenulo! Ljudi su dolazili, dopalo im se, pa su se ponovno vraćali i tako se počeo razvijati turizam kojeg je još samo trebalo dobro organizirati. A to smo i učinili!

Naše plaže danas su posebne, more je za poželjeti, a u blizini se nalaze šetnice obrasle mirisnim mediteranskim biljkama. Stoga ne čudi da dobivamo epitet rivijere s najljepšim plažama.

Što vam još nudimo uz plaže?

  • Sportsko-rekreativne centre
  • Zanimljive sadržaje za djecu
  • Odličnu hranu i fina pića
  • Zabavne i kulturne manifestacije koje plaže
    noću pretvaraju u čarobne male pozornice

Užitak za svakoga!

Plava zastava - vrijedno europsko priznanje za uređenost plaže i visokokvalitetnu čistoću mora vije se na slijedećim plažama:
u Crikvenici – Balustrada i Gradska plaža u Dramlju - Omorika u Selcu - Poli mora, Rokan i bazeni Hotela Katarina

Osobama s invaliditetom u potpunosti je prilagođena Glavna gradska plaža u Crikvenici. Na njoj se nalazi rampa koja olakšava ulazak u more te sanitarni čvorovi s euroblock zaključavanjem.

I ljubitelji životinja mogu biti zadovoljni!

Crikvenica je u srpnju 2010. godine dobila prvu plažu za kućne ljubimce, koja se nalazi pokraj lučice Podvorska na vrhu lukobrana. Ulaz na plažu se ne naplaćuje. Postavljene su posebne nadstrešnice koje služe za zaštitu ljubimaca od sunca. Na obavijesnoj ploči istaknuta su pravila ponašanja kojih se vlasnici kućnih ljubimaca trebaju pridržavati.

0
No votes yet