Selce

Prirodne ljepote koje je riječima teško opisati, skrivene i razvedene uvale, more toliko čisto da možete vidjeti rakove kako se igraju na morskom dnu i plaže na kojima ćete doživjeti neponovljive morske avanture koje će postati odlična ideja za prepričavanje poznanicima.

Mislite li da je to sve?

To je samo mali dio priče koje ćete doživjeti u Selcu koji svojom ponudom ostvaruje sve vaše snove o idealnom ljetnom odmoru.
Ujutro ćete uživati ispijajući kavu i slušajući dogodovštine ljubaznih domaćina dok će popodne biti rezervirano za sportska događanja i uživanje u plažama te prekrasnom morskom zraku pomiješanom mediteranskim biljkama i solju. Uređene plaže omogućit će vam da nesmetano uživate u svim blagodatima sunca i mora. Za one željne istraživanja, svakako preporučujemo upoznavanje kulturno-povijesne baštine grada koja će vam otkriti život kakav je nekada bio na ovim područjima…male crkvice, kapelice, kamene kučice sakrivene od turističke vreve, daju posebnu čar Selcu, a vašem putovanju drugačiji doživljaj.

Večernja čarolija tradicionalnih događanja

Večer u Selcu nosi posebnu čaroliju kada se ovaj osebujni gradić pretvara u pravo kazalište u kojem kultura i zabava vode glavnu riječ. Uživat ćete u tradicionalnim folklornim plesovima, odličnim koncertima i recitalima i u posebnim likovnim večerima saznati kako umjetnost mogu biti i ulični crtači portreta. Sve to, domaćini će zaokružiti pokojom pjesmom koja će se čuti s privatnih terasa, odličnom ponudom morskih specijaliteta i vrhunskih vina, ali i nezaboravnim ribarskim feštama.

Gradić s titulom najboljeg

Jeste li znali da je Selce čak 4 puta proglašeno najuređenijim turističkim mjestom na Kvarneru? I da se okrunio i Plavim cvijetom kao najuređenije mjesto na Jadranu? E to vam je naše Selce, mali, skromni i životopisni gradić, nekada dom ribara i zidara, a danas grad s posebnom dušom kojeg nećete zaboraviti.

INFO: Turističko-informativni centar Selce

0
No votes yet